Reiniging Rotterdam2019-08-22T09:25:26+00:00

Elvira Schoonmaak zorgt voor een schone omgeving tegen een prijs die bij u past.

Professionele reiniging in Rotterdam en omstreken

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor reiniging in Rotterdam? We heten u graag van harte welkom bij Elvira Schoonmaak. Wij verzorgen met veel passie en aandacht de reiniging van uw school, pand, overheidsgebouw of kantoor. Dit doen we eenmalig, maar ook periodiek indien u dat wenst. Wij werken louter met de meest professionele en goed opgeleide schoonmakers. Hierbij staan overzicht, transparantie en persoonlijke aandacht centraal. Uw pand of woning weer brandschoon maken en houden; dát is ons doel.

Fris. Glanzend. Schoon

Is uw woning, pand, kantoor of overheidsgebouw in Rotterdam en omstreken aan een goede reinigingsbeurt toe? Twijfel dan niet en schakel onze professionele schoonmakers in. Neem hiervoor contact met ons op, vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak.

Dé reiniger van Rotterdam

Wij zijn dé reiniger van Rotterdam en omstreken. We leveren goed en grondig schoonmaakwerk. Ons werk zorgt voor een frisse en hygiënische omgeving. Een schone omgeving heeft minder ziekteverzuim, meer inzet en meer plezier in het werk als gevolg. Hoe vaak u ons inschakelt voor reiniging in Rotterdam is helemaal aan u. We kunnen eenmalig schoonmaakwerkzaamheden verrichten, maar ook periodiek.

 • Persoonlijke aandacht voor onze klanten
 • Snel handelend schoonmaakbedrijf
 • Overzicht en transparantie
 • Getraind en goed opgeleid personeel
 • U kunt 24/7 terecht bij onze supportmedewerkers
 • Altijd een prijs die bij u past
 • Zeer ervaren
Werk met ons

Reiniging van kantoor, pand, school of overheidsgebouw

Wij bieden omtrent reiniging in Rotterdam en omstreken een breed scala aan reinigingsdiensten aan. Staat één van de diensten die u wenst er niet tussen, zoals gevelreinigen? Geen probleem. Wij nemen ook opdrachten aan die afwijken van de reguliere diensten die we aanbieden. U kunt bij ons terecht voor reguliere schoonmaak, reiniging van hotels, onderwijs en openbare ruimten.

Elvira Schoonmaak | reinigingsbedrijf in Rotterdam

We vertellen u graag meer over ons reinigingsbedrijf in Rotterdam. Allereerst zorgen wij er graag voor dat uw omgeving altijd spik en span is. Wij vinden hygiëne immers heel belangrijk. Om ervoor te zorgen dat u in een schone omgeving werkt en leeft, streven wij naar een grondig schoonmaakprogramma. Het is immers onze missie om de kwaliteit te allen tijde zo goed mogelijk te waarborgen middels reiniging in Rotterdam.

Zodoende hopen wij een prettige relatie en langdurige klantenrelatie op te bouwen. Ook met u!

Bent u klaar voor een schone omgeving?

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor reiniging in Rotterdam

Vraag een scherpe offerte aan voor onze professionele reiniging in Rotterdam en omstreken en ervaar de voordelen zelf. Heeft u een vraag, bijvoorbeeld over de diensten die we aanbieden? Neem gerust contact op via 06 260 41 697, via info@elviraschoonmaak.nl of maak een afspraak.

Kijk ook eens op de nieuws pagina. Dan blijft u altijd op de hoogte van het nieuws binnen onze branche.

Wat zijn de voordelen als u met ons samenwerkt.

Onze diensten

Wij onderscheiden ons in de branche door onze persoonlijke aanpak, zorgvuldigheid en gedrevenheid waarmee we ons werk verrichten. Hier ziet u een overzicht van verschillende diensten die wij aanbieden:

 • Dagelijks Schoonmaak

 • Dieptereiniging keukens

 • Vloeronderhoud

 • Glasbewassing

 • Dieptereiniging sanitair

 • Reinigen kantoorapparatuur en computers

 • Vaat en aanrecht schoonmaak

Meer over onze diensten

Een schoon kantoor maakt het werk bij ons overzichtelijk en leuk, maar vooral voor onze klanten een prettigere plek om langs te komen.

Joshua Linden
Klant

Duurzame schoonmaak

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in de genen van Schoonmaakbedrijf Elvira. Elvira werkt als schoonmaakorganisatie, 100% klimaatneutraal.

Schoonmaak op maat

Schoonmaken kan op verschillende manieren; van inspanningsgericht tot resultaatgericht, van dagschoonmaak tot nachtschoonmaak. Elvira is uw schoonmaakspecialist. Onze dienstverlening stemmen we af op uw behoeften en gebouw specifieke eigenschappen. Zo krijgt u schoonmaak op maat.

Schoonmaken is een vak

Wij investeren in cursussen voor onze schoonmaakkrachten. Van vakinhoudelijke opleidingen en training on the job tot belevings- en communicatietrainingen tot mbo-opleidingen facilitair. Zo bent u altijd verzekert van een gediplomeerde/geschoolde schoonmaakkracht.

Tijd voor een schone omgeving?

Maak een afspraak