Over ons2018-08-28T13:44:50+00:00

Elvira Schoonmaak zorgt ervoor dat alles spik en span is.

Hygiëne is belangrijk. Wie wil er nou niet op een schone plek wonen en werken? Het is onze zorg dat het schoonmaakwerk goed wordt gedaan. Schoonmaakbedrijf Elvira streeft daarom naar een grondig schoonmaakprogramma op maat.

Elvira heeft als missie de kwaliteit zo goed mogelijk te waarborgen en een prettige en langdurige klantenrelatie op te bouwen.

Schoonmaakbedrijf Elvira streeft ernaar een duurzame relatie op te bouwen met onze klanten en medewerkers. Dit doen wij door innovatief te zijn, te investeren in onze medewerkers, gebruik te maken van de nieuwste technieken, beperken van de milieubelasting op de leefomgeving waardoor continu de dienstverlening verbeterd.

 

Ons concept

Wij snappen dat het vervelend is om in een rommelige omgeving te werken. Dus hebben wij van Elvira schoonmaak een paar handige samenwerkingen die jouw kantoor schoon houden.

Over Elvira

Schoonmaakbedrijf Elvira is uw betrouwbare partner. Wij staan klaar voor al uw schoonmaakwerk. Scholen, kantoren, hotels, bedrijven en overheidsinstellingen maken al gebruik van onze schoonmaakdiensten. Wij zijn beschikbaar voor een eenmalige klus, maar ook voor wekelijks of dagelijks schoonmaakonderhoud.

Wij leveren kwaliteit en maken duidelijke afspraken zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij streven altijd naar een prettige samenwerking met onze klanten.

Tijd voor een schone omgeving?

Maak een afspraak